Coronavirus (COVID-19)

Door overmacht zijn wij helaas genoodzaakt om tot nader order onze deuren te sluiten. Dit betreft zowel de fitness als fysiotherapie.

Voor vragen of urgente behandelingen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Telefoon: 0478 516 099 (centraal nummer Spinesport)
E-mail: info@spinesport.nl

Fysiotherapie in Venlo

Fysiotherapie in Venlo

Voor fysiotherapie in Blerick en Venlo bent u bij Spinesport Fysiotherapie aan het juiste adres. Je klachten worden door een fysiotherapeut in kaart gebracht. Nadat de fysio de klachten in kaart heeft gebracht wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld. De fysiotherapeuten proberen niet alleen je klachten te verhelpen, maar proberen ook herhaling van klachten te voorkomen.

Voor Fysiotherapie in Venlo bij Spinesport heb je over het algemeen geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Als je een aanvullende verzekering fysiotherapie hebt wordt fysiotherapie vergoed door de zorgverzekeraar. Spinesport Fysiotherapie Venlo heeft contracten met alle zorgvezekeraars.

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Sportfysiotherapie Venlo

Naast de reguliere fysiotherapie is Spinesport in Venlo ook het adres voor sportfysiotherapie. Doordat de sportfysiotherapeuten van Spinesport een actieve behandelmethode hanteren zorgen zij samen met jou voor een snel herstel. Met een sportspecifieke behandeling kun je zo snel mogelijk weer gaan sporten. Tijdens de behandeling wordt niet alleen de blessure aangepakt, maar ook de oorzaak.

Vele professionele en recreatieve sporters zijn succesvol geholpen door de sportfysiotherapeuten van Spinesport Fysiotherapie Venlo-Blerick.

Fysiotherapie voor rugklachten

Last van pijn in de rug? Door de OriGENE behandelmethode is Spinesport Fysiotherapie Venlo erg succesvol in het verhelpen van rugpijn. De OriGENE behandelmethode pakt rugklachten doeltreffend en snel aan. Mensen die jaren lang rugklachten hebben door bijvoorbeeld Ischiashernia of artrose behalen ook met de OriGENE methode opzienbarend resultaat.

De actieve aanpak verhelpt niet alleen het probleem, het reduceert daarnaast ook de kans op het terugkeren van de rugklachten.

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Etalagebenen

Etalagebenen is een aandoening van de bloedvaten, een vaatziekte. Etalagebenen staat ook wel bekend als “Claudicatio Intermittens“. Bij deze aandoening raken de slagaders (onder andere naar de benen) vernauwd. Doordat de slagaders vernauwd raken kan er minder zuurstof naar de spieren getransporteerd worden. Met name tijdens inspanning zullen de spieren te weinig zuurstof krijgen. Hierdoor kun je last krijgen van een doof gevoel in de benen of krampen in de billen, bovenbenen of kuiten.

Voor Etalagebenen is looptraining onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut de beste behandelmethode. De fysiotherapeuten van Spinesport Fysiotherapie hebben de opleiding om Claudicatio Intermittens patiënten te begeleiden met succes afgerond. Daarnaast is onze Claudicatio Intermittens fysio in Venlo aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Contactgegevens

Spinesport Fysiotherapie Venlo-Blerick: Rugexperts & Sportfysiotherapie
Van Laerstraat 45, 5922 AA
Venlo
Telefoon: 077 303 0069
E-mail: spinesport.venlo@gmail.com

Contactformulier

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt