Fysiotherapie in Venlo, voor rugklachten en sportfysiotherapie

Fysiotherapie in Venlo

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Voor fysiotherapie in Blerick en Venlo bent u bij Spinesport Fysiotherapie aan het juiste adres. Je klachten worden door een fysiotherapeut in kaart gebracht. Nadat de fysio de klachten in kaart heeft gebracht wordt er samen met jou een behandelplan opgesteld. De fysiotherapeuten proberen niet alleen je klachten te verhelpen, maar proberen ook herhaling van klachten te voorkomen.

Voor Fysiotherapie in Venlo bij Spinesport heb je over het algemeen geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist. Als je een aanvullende verzekering fysiotherapie hebt wordt fysiotherapie vergoed door de zorgverzekeraar. Spinesport Fysiotherapie Venlo heeft contracten met alle zorgvezekeraars.

Wat onze klanten ervaren..

Fysiotherapie Venlo Review
Sportfysiotherapie Venlo review
Fysiotherapie in Venlo review
Origene Venlo review

Sportfysiotherapie Venlo

Naast de reguliere fysiotherapie is Spinesport in Venlo ook het adres voor sportfysiotherapie. Doordat de sportfysiotherapeuten van Spinesport een actieve behandelmethode hanteren zorgen zij samen met jou voor een snel herstel. Met een sportspecifieke behandeling kun je zo snel mogelijk weer gaan sporten. Tijdens de behandeling wordt niet alleen de blessure aangepakt, maar ook de oorzaak.

Vele professionele en recreatieve sporters zijn succesvol geholpen door de sportfysiotherapeuten van Spinesport Fysiotherapie Venlo-Blerick.

Fysiotherapie voor rugklachten

Last van pijn in de rug? Door de OriGENE behandelmethode is Spinesport Fysiotherapie Venlo erg succesvol in het verhelpen van rugpijn. De OriGENE behandelmethode pakt rugklachten doeltreffend en snel aan. Mensen die jaren lang rugklachten hebben door bijvoorbeeld Ischiashernia of artrose behalen ook met de OriGENE methode opzienbarend resultaat.

De actieve aanpak verhelpt niet alleen het probleem, het reduceert daarnaast ook de kans op het terugkeren van de rugklachten.

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Dry Needling Venlo

Dry Needling is een behandelmethode waarbij gewerkt wordt met dunne naalden. Deze naalden worden in verdikkingen van de spier geprikt, zogenaamde “triggerpoints” . Op deze manier lossen de triggerpoints in de spier op en ontspannen de spieren.

Janne Smits, een van onze fysiotherapeuten in Venlo heeft de opleiding Dry Needling met succes afgerond. Janne helpt je graag van klachten voortkomend uit triggerpoints af middels dry needling.

Etalagebenen

Etalagebenen is een aandoening van de bloedvaten, een vaatziekte. Etalagebenen staat ook wel bekend als “Claudicatio Intermittens“. Bij deze aandoening raken de slagaders (onder andere naar de benen) vernauwd. Doordat de slagaders vernauwd raken kan er minder zuurstof naar de spieren getransporteerd worden. Met name tijdens inspanning zullen de spieren te weinig zuurstof krijgen. Hierdoor kun je last krijgen van een doof gevoel in de benen of krampen in de billen, bovenbenen of kuiten.

Voor Etalagebenen is looptraining onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut de beste behandelmethode. De fysiotherapeuten van Spinesport Fysiotherapie hebben de opleiding om Claudicatio Intermittens patiënten te begeleiden met succes afgerond. Daarnaast is onze Claudicatio Intermittens fysio in Venlo aangesloten bij het Chronisch Zorgnet.

Onze fysiotherapeuten in Venlo

Janne Smits

Werklocatie: Venlo-Blerick & Venray

BIG: 39924428204

AGB-Code: 04246053

Noud Peeters

 • Fysiotherapeut

Werklocatie: Venlo-Blerick & Weert

BIG: 99924713504

AGB-Code: 04245364

Angèle Giliam

Werklocatie: Venlo-Blerick & Venray

BIG: 39062063204

AGB-Code: 04112290

Openingstijden

Maandag10:00 – 18:30
Dinsdag08:00 – 19:00
Woensdag10:00 – 18:30
Donderdag08:00 – 16:30
Vrijdag08:00 – 15:30
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Contactgegevens

Spinesport Fysiotherapie Venlo-Blerick: Rugexperts & Sportfysiotherapie
Van Laerstraat 45, 5922 AA
Venlo
Telefoon: 077 303 0069
E-mail: venlo@spinesport.nl
 

Maak direct een afspraak !

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Wat voor afspraak wil je maken?

  Uw bericht

  Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

  Wij horen graag je mening over onze fysiotherapeuten in Venlo!

  Laat hier een review achter! >>

  Spinesport Fysiotherapie

  Laatste update: door Nicky Nellen

  Nicky Nellen
  Laatste berichten van Nicky Nellen (alles zien)
   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.