Fysiotherapie in Venray

Bij Spinesport Fysiotherapie Venray helpen wij je graag bij fysieke klachten. In onze moderne fysiotherapiepraktijk, gevestigd aan de Westsingel in Venray, hebben we ruime behandelkamers voor 1-op-1 behandelingen. Daarnaast beschikken we over een grote oefenzaal met trainingsapparatuur.

Maak nu een afspraak

Bereikbaar tussen 08.00 – 19.00 uur.

Neem contact met mij op

Wij zijn 24/7 bereikbaar via whatsapp voor al je vragen!

Neem direct contact op via Whatsapp >>

24/7 bereikbaar voor fysiotherapie in Venray
Fysiotherapie Venray

Sportfysiotherapie Venray

In de fysiotherapie is de revalidatie van sporters oftewel sportfysiotherapie uitgegroeid tot een specialisme. Binnen onze praktijk in Venray beschikken meerdere fysiotherapeuten over dit specialisme. Onze sportfysiotherapeuten helpen al ruim 13 jaar sporters terug te keren naar hun oude sportniveau. Naast dat we sporters helpen met herstellen van een sportblessure, zijn we er ook voor preventie en voorlichting.

De sportfysiotherapeuten van Spinesport hebben onder andere goede contacten met de tennisvereniging T.C. Rodhe.

Fysiotherapie voor rugklachten in Venray

Naast de algemene fysiotherapie en sportfysiotherapie hebben de fysiotherapeuten van Spinesport in Venray veel ervaring met het behandelen van (lage) rugklachten. Lage rugklachten zijn vaak erg vervelende klachten die lang kunnen duren. Rugklachten kunnen we onderverdelen in twee groepen, de specifieke en de aspecifieke lage rugklachten.

Bij specifieke lage rugklachten is de oorzaak van de klachten bekend. Hierbij kun je denken aan ischias, hernia-klachten, scoliose, artrose, bekkeninstabiliteit en spit. Bij aspecifieke lage rugklachten is de oorzaak van de klachten niet bekend. Ongeveer 80-90 procent van de lage rugklachten zijn aspecifiek.

Wij behandelen (lage) rugklachten in veel gevallen met behulp van de OriGENE. Dit is een soort fitnesstoestel waarmee we de beweeglijkheid, coördinatie en kracht van de rug veilig kunnen trainen. OriGENE therapie is zeer effectief gebleken bij zowel specifieke als aspecifieke lage rugklachten.

Blijf niet met rugklachten lopen, maak zo snel mogelijk een afspraak om te voorkomen dat ze chronisch worden.

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Wat onze klanten ervaren..

Erg goede behandelingen bij Spinesport in Venray, en ook nog eens onwijs gezellig. Ga zo door allemaal.

Peter Oostendorp
⭐⭐⭐⭐⭐

Erg prettig om bij Spinesport Venray te komen. Iedere keer dat ik hier ben geweest werd ik vriendelijke ontvangen en werd er een kopje koffie aangeboden. Daarnaast waren de behandelingen erg goed en ben ik zeer te spreken over het personeel. Er hangt een erg goede sfeer. Naast de sfeer hebben ze alle faciliteiten waar een moderne fysiotherapiepraktijk aan moet voldoen.

Zeker een aanrader bij fysieke klachten.

Rob
⭐⭐⭐⭐⭐

Therapeute van Spinesport Venray heeft verstand van zaken. Houdt zich aan de gemaakte afspraken, is vriendelijk en gezellig en houdt van praatje.

Anoniem
⭐⭐⭐⭐⭐

Etalagebenen

De medische term voor “etalagebenen” is Claudicatio Intermittens. Bij deze aandoening zijn de slagaders van de benen vernauwd door aderverkalking. Hierdoor kan er te weinig zuurstof naar de benen worden aangevoerd. Vaak ontstaan er krampen in de kuiten na enige tijd lopen. Dit gevoel kan ook in de bovenbenen of billen optreden.

Ankie Vermeulen (algemeen fysiotherapeut & sportfysiotherapeut bij Spinesport Venray) heeft de opleiding voor Claudicatio Intermittens behandeling met succes afgerond. De behandeling van Claudicatio Intermittens bestaat uit speciaal ontwikkelde looptraining om de doorbloeding te verbeteren. Doordat de doorbloeding verbeterd zullen de klachten in de kuiten, bovenbenen en billen verminderen.

Wij zijn aangesloten bij het Chronische ZorgNet, een netwerk van gespecialiseerde therapeuten voor de behandeling van onder andere etalagebenen.

Dry Needling Venray

Dry Needling is een behandelvorm waarbij gewerkt wordt met dunne naalden. Deze naalden worden in verdikkingen van de spier geprikt, ook wel “triggerpoints” genoemd. Op deze manier lossen de triggerpoints in de spier op en ontspannen de spieren.

Frank Roomans, een van onze fysiotherapeuten in Venray (algemeen fysiotherapeut & sportfysiotherapeut) heeft de cursus dry needling met succes afgerond. Ondertussen heeft Frank al veel mensen weten te helpen door middel van dry needling.

Benieuwd wat Frank voor jou kan betekenen?

Fitness Venray

Sinds oktober 2019 is het mogelijk om bij Spinesport te komen fitnessen. Wij maken gebruik van de “eGYM” krachtcirkel. Dit is een intensieve circuit training waarmee je algehele kracht traint. Dankzij de intensiteit behaal je in slechts 30 minuten per training resultaat.

Voor de eGYM bieden we gratis proeftrainingen aan.

Rondleiding door onze fysiotherapiepraktijk

Onze Fysiotherapeuten in Venray

Frank Roomans

Werklocatie: Venray

BIG: 39056571704

AGB-Code: 04111899

Ankie van Raak – Vermeulen

Werklocatie: Venray

BIG: 99909368204

AGB-Code: 04114023

Nicky Nellen

 • Fysiotherapeut
 • Manueel Therapeut (i.o.)

Werklocatie: Venray

BIG: 29924603004

AGB-Code: 04245391

Kirsten Lomme

 • Fysiotherapeut
 • Osteopaat (i.o.)

Werklocatie: Venray

BIG: 89922289004

AGB-Code: 04243933

Janne Smits

 • Fysiotherapeut

Werklocatie: Venlo-Blerick & Venray

BIG: 39924428204

AGB-Code: 04246053

Openingstijden

Maandag 08:00 – 19:00
Dinsdag 08:00 – 20:00
Woensdag 08:00 – 19:00
Donderdag 08:00 – 20:00
Vrijdag 08:00 – 18:00
Zaterdag 08:00 – 13:00
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Spinesport Fysiotherapie Venray: Rugexperts & Sportfysiotherapie

Westsingel 5D, 5801 TT
Venray
Telefoon
: 0478 516 099
E-mail: spinesport.venray@gmail.com

Maak direct een afspraak !

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

  Reviews van Spinesport Rugexperts & Sportfysiotherapie

  Laatste update: door Nicky Nellen

  Nicky Nellen
  Laatste berichten van Nicky Nellen (alles zien)
   Neem contact met ons op

   Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.