Sport-Fysiotherapie in Weert, voor jong en oud.

Fysiotherapie Weert

Bij Spinesport Weert kunt u terecht voor uw klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat.

Heeft u last van de rug tijdens het werken? Of bent u door de rug gegaan tijdens het tillen? Een blessure opgelopen tijdens het sporten? De fysiotherapeuten van Spinesport Weert helpen u graag van uw klachten af.

Op zoek naar een fysiotherapeut in Weert?

fysiotherapie in Weert

Voor fysiotherapie in Weert bent u bij Spinesport aan het juiste adres. De fysiotherapeut brengt uw klachten in kaart. Nadat de klachten duidelijk zijn wordt er een behandelplan op maat gemaakt. De fysiotherapeuten van Spinesport zullen naast het bestrijden van de klachten tevens aan de slag gaan om herhaling van klachten te voorkomen.

Sportfysiotherapie in Weert

Voor sportfysiotherapie is Spinesport te Weert eveneens uw adres. Middels een actieve behandelmethode zorgen de fysiotherapeuten van Spinesport er samen met u voor dat u weer zo snel mogelijk aan het sporten bent. Door de sportspecifieke behandeling bent u zo snel mogelijk weer terug in topconditie. Met het actieve behandelplan wordt niet alleen de blessure aangepakt, maar ook door oorzaak.

De sportfysiotherapeuten van Spinesport helpen ieder jaar vele professionele en recreatieve sporters van hun blessures af.

Meer informatie>

Op zoek naar een fysiotherapeut in Weert?

Rugklachten behandeling in Weert

Last van rugpijn? Spinesport is meerdere jaren actief in het succesvol behandelen van rugklachten. Door middel van de OriGENE behandelmethode worden uw rugklachten snel en doeltreffend aangepakt. Ook mensen met al jarenlang rugpijn behalen opzienbarende resultaten met OriGENE behandeling.

Meer informatie>

Voorkomen of beperken ziekteverzuim in Weert

Het team van Spinesport te Weert helpt werkgevers bij het voorkomen, beperken of verhelpen van ziekteverzuim van werknemers. Fysieke- en/of pijnklachten kunnen verholpen worden middels fysiotherapie. Door middel van een individueel behandelplan en gerichte behandelingen verdwijnen de klachten snel weer. Hierdoor is het ziekteverzuim niet of niet lang nodig.

Meer informatie>

behandeling bij patiënten met etalagebenen (claudicatio intermittens)

Spinesport Weert biedt gesuperviseerde looptraining aan door ervaren claudicatio therapeuten. Zij staan dagelijks voor u klaar, voor een op maat gemaakte behandeling. Ook zijn de therapeuten aangesloten bij het ClaudicatioNet 

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw naam

Uw e-mail

Uw telefoonnummer

Uw bericht

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt