Fysiotherapie bij Spinesport

Fysiotherapie richt zich op de behandeling van klachten aan het steun- en bewegingsapparaat. Anders gezegd: fysiotherapie richt zich op functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Spinesport Fysiotherapie staat voor een actieve revalidatie. Door de spieren gecontroleerd te belasten, nemen kracht, stabiliteit en flexibiliteit toe. De blessure of pijnklacht wordt actief en bij de oorzaak aangepakt.

OriGENE behandeling en sportfysiotherapie voor (top)sporters

De (sport)-fysiotherapeuten van Spinesport hebben zich gespecialiseerd in OriGENE behandeling en in de meeste vestigingen ook in fysiotherapie voor (top)sporters. Alle fysiotherapeuten in de vestigingen van Spinesport zijn specifiek opgeleid voor OriGENE behandeling. U bent verzekerd van de beste zorg.

oedeemtherapie

De oedeemtherapeuten van Spinesport zijn gespecialiseerd in het behandelen van vochtophopingen, littekenverklevingen en oncologische problematiek. Denk hierbij aan lymfe oedeem, lipoedeem, revalidatie na of tijdens kanker.

De behandeling is o.a. een milde massagetechniek volgens de methode van Vodder, waarbij het lymfesysteem wordt gestimuleerd.

Momenteel wordt dry needling alleen gegeven op de locatie Roermond/Herten.

Claudicatio intermittens (etalagebenen)

Spinesport biedt gesuperviseerde looptraining door ervaren claudicatio therapeuten. Zij staan dagelijks voor u klaar voor een op maat gemaakte behandeling. Ook zijn alle therapeuten aangesloten bij het ClaudicatioNet

dry needling

Ook voor het behandelen van triggerpoints bent u op het juiste adres. De behandeling met dunne naaldjes zorgt ervoor dat de spanning van verharde spieren snel en langdurig ontspannen.  Het stimuleert de doorbloeding en geeft pijn verlichting.

Momenteel wordt dry needling alleen gegeven op de locatie Best,  Roermond/Herten en Venray

Wilt u meer informatie over dry needling of andere behandeling, neem dan contact met ons op.

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Laatste update: door Nicky Nellen

Nicky Nellen
Laatste berichten van Nicky Nellen (alles zien)
    Neem contact met ons op

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.