Behandeling van rugklachten / rugpijn met OriGENE methode

OriGENE behandeling bestrijdt effectief rugklachten en rugpijn. Bij aspecifieke rugklachten, maar ook bij specifieke (rug)problemen zoals een hernia, ischias, bekkeninstabiliteitartrose en scoliose leidt OriGENE behandeling tot verbazingwekkende resultaten. Bij 75% van de mensen die elders uitbehandeld zijn, is OriGENE behandeling succesvol. Bij cliënten die korter dan 1 jaar rugklachten hebben, is OriGENE behandeling zelfs succesvol bij 90% van de mensen.

Behandeling voor functieverbetering van de rug

OriGENE behandeling is gericht op functieverbetering van de rug. Via gerichte oefeningen worden de rugspieren geïsoleerd getraind. OriGENE behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal behandeltoestel. OriGENE behandeling kost weinig tijd, terwijl de resultaten verbluffend zijn. Rug patiënten die al jarenlang pijn lijden en vaak te horen hebben gekregen dat ze moeten leren leven met de rugpijn, worden met OriGENE behandeling permanent van hun rugpijn / rugklachten verlost.

OriGENE behandeling pakt oorzaak aan

De OriGENE behandelmethode pakt, nadat de pijnbron bestreden is, de ontstaansoorzaak van rugklachten en rugpijn aan. Zo zorgt de OriGENE behandeling voor blijvend resultaat. Het aantal cliënten dat kiest voor OriGENE behandeling neemt sterk toe. Duizenden rugpatiënten zijn al blijvend van hun rugpijn of rugklachten verlost door OriGENE behandeling.
Zie ook www.origene.nl voor meer informatie over OriGENE behandeling.

Oorsprong OriGENE behandeling

Rugklachten en rugpijn zijn de meest gehoorde pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Er zijn talloze behandelmethoden, maar toch lukt het vaak niet om rugklachten of rugpijn permanent op te lossen. Die wetenschap was voor sportarts Frank Bertina van de Koninklijke Landmacht reden om intensief op zoek te gaan naar een adequate behandeling voor rugklachten en rugpijn. Na vele jaren van studie en onderzoek ontwikkelde hij de OriGENE behandelmethode. Spinesport heeft deze methode, na gedegen onderzoek en een specifieke opleiding, overgenomen.

Resultaten van de origene behandeling

Benieuwd naar de resultaten van de OriGENE behandeling en ervaringen van diverse patiënten? Of wilt u een afspraak maken voor een gratis rugadvies?

Meld u aan voor een gratis rugadvies

Nicky Nellen
Latest posts by Nicky Nellen (see all)
    Neem contact met ons op

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt