Behandeling van rugklachten/rugpijn, OriGENE behandeling, sportfysiotherapie en algemene fysiotherapie

BEHANDELING VAN RUGPIJN / RUGKLACHTEN MET ORIGENE BEHANDELING

Paul Nellen is al vele jaren actief als fysiotherapeut en sportfysiotherapeut. Steeds vaker ontving hij patiënten in zijn praktijk met al dan niet chronische rugklachten. De (sport)fysiotherapeut verdiepte zich in de mogelijkheden en resultaten van OriGENE behandeling, een vernieuwende behandelmethode die rugklachten / rugpijn zeer effectief aanpakt. Zijn enthousiasme over de resultaten van OriGENE behandeling deden hem besluiten om zich specifiek te laten bijscholen in OriGENE behandeling. Inmiddels heeft Spinesport zes vestigingen in het zuiden van Nederland (Limburg en Brabant), waar OriGENE behandeling zeer succesvol wordt toegepast. Met OriGENE behandeling worden jaarlijks vele duizenden mensen definitief van hun rugklachten afgeholpen. Zelfs rugpatiënten die al jarenlang lijden aan chronische rugpijn behalen opzienbarende resultaten met OriGENE behandeling.

FYSIOTHERAPIE TEGEN ZIEKTEVERZUIM

Ook begeleiden de fysiotherapeuten van Spinesport bedrijven en instellingen bij het voorkomen of beperken van ziekteverzuim door pijnklachten aan het bewegingsapparaat.

 SPORTFYSIOTHERAPIE EN REGULIERE FYSIOTHERAPIE

Naast de specifieke behandeling van rugpijn en rugklachten met OriGENE behandeling is Paul Nellen met zijn team van gediplomeerde en gespecialiseerde (sport)fysiotherapeuten actief als (sport)fysiotherapeut. De sportfysiotherapeuten van Spinesport staan voor een actieve behandeling, waarbij de fysiotherapeut samen met de cliënt de blessure of pijnklacht snel en met blijvend resultaat aanpakt. Met een behandelplan op maat, waarbij de blessure actief wordt aangepakt met gerichte oefeningen, helpt het team jaarlijkse vele professionele sporters, recreatieve sporters en niet-sporters van hun pijnklachten af.

Maak een afspraak bij de fysiotherapeut

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander de tekst. captcha txt