Sportfysiotherapie

Een blessure is voor een (top)sporter altijd zeer vervelend. Een sporter wil zo snel mogelijk zijn sport weer op volle kracht kunnen uitoefenen. Een sportgerichte behandeling en begeleiding bij de sportfysiotherapeut van Spinesport brengt elke sporter weer zo snel mogelijk in topconditie.

Sportfysiotherapie bij Spinesport

Na de studie Fysiotherapie heeft de fysiotherapeut zich verder geschoold (aan de International Academy for Sportscience) tot sportfysiotherapeut. Deze opleiding duurt 2 jaar en stelt de fysiotherapeut in staat om topsporters te begeleiden na een blessure. De sportfysiotherapeuten van Spinesport adviseren, behandelen en begeleiden (top)sporters op het vlak van sport en gezondheid. Iedereen kan zelf rechtstreeks een afspraak met de sportfysiotherapeut maken, een verwijzing is voor (sport)fysiotherapie niet nodig. Welke afspraak of behandeling voor vergoeding in aanmerking komt, is afhankelijk van uw verzekering.

Sportfysiotherapie met PRT® methode

Spinesport werkt volgens de PRT® methode (Physical Rehabilitation Trainer). PRT® sportfysiotherapie richt zich op het terugbrengen van de belastbaarheid van de sporter(ster) naar het niveau van voor de blessure of hoger.

Blijf niet lopen met lichamelijke klachten

Laatste update: door Nicky Nellen

Nicky Nellen
Laatste berichten van Nicky Nellen (alles zien)
    Neem contact met ons op

    Heeft u een vraag? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.